Kookworkshop aan huis


Dishcover komt naar je toe!

Een kookworkshop aan huis met vrienden, buren of familie in jouw keuken of de keuken van je vereniging of kookclub is leuk en origineel. Een alternatief voor een avondje uit op restaurant.
Of wat dacht je van een kookworkshop voor je house (of kitchen) warming party, je vrijgezellenfeest of om je verjaardag te vieren?

Je zal nog lang nagenieten en je hebt alweer een stukje kookervaring bij.
Bij een aperitiefje overlopen we de gerechten die we gaan maken en vertel ik je interessante weetjes over de ingrediënten.
Samen koken en gezellig tafelen wisselen elkaar af.

kookworkshop aan huis

Kookworkshop in je eigen keuken of in de kookstudio van Dishcover

Een kookworkshop aan huis gaat door in je eigen keuken of op een andere locatie die jullie zelf kiezen. Graag weet ik vooraf wat de inrichting is van de kooklocatie, zodat ik de gerechten erop kan afstemmen. Voor een kookworkshop volstaat een gezinskeuken met 4-pits vuur met oven en voldoende plaats voor iedereen om te kokkerellen.

Beschik je zelf niet over een kooklocatie? Je kan voor je kookactiviteiten ook terecht in de kookstudio van Dishcover.

Contacteer me. Ik help je graag verder.

Kookworkshop voor tieners

kookworkshop aan huisEen kookworkshop aan huis is ook leuk voor tieners. Het is belangrijk dat kinderen in de keuken zelfredzaam zijn. Wil je dat ze iets meer kunnen dan een eitje bakken?
Doe ze een plezier met een kookworkshop samen met vrienden en vriendinnen.
En misschien verrassen ze jullie met een heerlijk, zelfgemaakt menu.

Deze kookworkshop kan doorgaan in jouw keuken of in de keuken van de scoutslokalen, de sportvereniging.

Benieuwd naar het kookaanbod?

Het thema van jullie kookworkshop mogen jullie zelf kiezen uit het kookaanbod.
Dit kookaanbod is zeer divers en omvat sushi maken, exotisch koken (Braziliaans, Indisch, wereldkeuken), zuiders koken, koken met groenten, koken met Hagelandse streekproducten. Voor de zoetebekken is er ook een workshop bakken.
Toch niet gevonden wat je zocht? Ik werk graag een thema naar jullie smaak en kookniveau uit.

Praktische informatie

Een kookworkshop aan huis duurt minstens 3 uur. In die tijd koken jullie en wordt ook alles geproefd.kookworkshop aan huis

Afhankelijk van de bereidingstijd van de recepten en het aantal deelnemers aan de kookworkshop maken we 5 tot 8 verschillende gerechten klaar die samen een complete maaltijd vormen.

Bij de niet-vegetarische workshops zorg ik steeds voor een evenwicht tussen vlees, vis- en groentegerechten. Zijn er mensen allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het tijdig, ik hou er zeker rekening mee.

Alle recepten krijg je na de workshop mee naar huis.

Ik begeleid deze kookworkshops voor groepen tot 20 personen.

Standaard zorgen jullie voor de aankoop van de ingrediënten en het opruimen na de kooksessie. Mits meerprijs kan ik zorgen voor de boodschappen en/of de afwas.

Een kookworkshop van 3 uur kan al vanaf 190 EUR (exclusief ingrediënten, vervoerkosten, boodschappenservice en afwas, huur kooklocatie).

Zin om heerlijk samen te koken?

Bel me, schrijf me.