Teambuilding kookworkshop


Een kookworkshop met collega’s, je leukste teambuilding activiteit ooit.

Online culinaire teambuilding in je eigen keuken.

Door de coronacrisis is het nu even niet mogelijk om jullie team te verwelkomen in mijn kookstudio voor een leuke en gezellige kookworkshop.

Maar dat wil niet zeggen dat jullie geplande teambuildingactiviteit niet kan doorgaan.

Bij Dishcover kan je vanaf nu terecht voor een online culinaire teambuilding zodat je toch samen met je collega’s aan de slag kan in je eigen keuken. Jullie koken samen onder mijn deskundige en enthousiaste begeleiding. Na het koken kan je genieten van je zelfbereide maaltijd met je gezin.  En geloof me, je hoeft heus geen ervaren thuiskok te zijn. We kiezen gerechten die voor iedereen haalbaar, maar toch verrassend zijn. Eerst overlopen we de gerechten die we gaan maken en vertel ik je interessante weetjes over de ingrediënten. Daarna gaan jullie samen koken.

Wanneer mag ik jullie team verwachten voor een online culinaire teambuilding?

Contacteer me. Ik help je graag verder.

Dishcover teambuilding kookworkshop

Teambuilding kookworkshop in de kookstudio van Dishcover

De teambuilding kookworkshops gaan door in de moderne kookstudio van Dishcover. Deze is gelegen aan de rand van Leuven / Tervuursesteenweg 3C. De kookstudio is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

Alle modern comfort is aanwezig om op een gezellige en professionele manier te kunnen koken: 2 grote kookeilanden – 12 inductievuren – 3 ovens waaronder stoomoven met sous-vide functie, 2 vaatwassers, kookpotten, pannen, keukenrobot, snijplanken, snijmessen, allerhande elektrische toestellen, airco,…

Ik begeleid de workshop, indien gewenst, ook op verplaatsing op een locatie naar keuze. Graag weet ik vooraf wat de inrichting is van de kooklocatie, zodat ik de gerechten erop kan afstemmen.

Contacteer me. Ik help je graag verder.

Benieuwd naar het kookaanbod?

Het thema van jullie teambuilding kookworkshop mogen jullie zelf kiezen uit het kookaanbod.

Dit kookaanbod is zeer divers en omvat sushi maken, streetfood, exotisch koken (Braziliaans, Indisch, wereldkeuken), Thais , Japans of Libanees koken, zuiders koken, Marokkaans koken, Scandinavisch koken, koken met groenten, koken met Hagelandse streekproducten. Voor de zoetebekken is er ook een workshop bakken.

Toch niet gevonden wat je zocht? Ik werk graag een thema naar jullie smaak en kookniveau uit.

Vergadering voor of na de kookworkshop?

Bij Dishcover kan je ook terecht voor een teamvergadering voorafgaand of na de kookworkshop. Ik verwelkom je met koffie, thee, sapjes, koffiekoekjes en fruit.

Vraag naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

Een teambuilding kookworkshop duurt minstens 3 uur. In die tijd koken jullie en wordt ook alles geproefd.

Afhankelijk van de bereidingstijd van de recepten en het aantal deelnemers aan de kookworkshop maken we 5 tot 8 verschillende gerechten klaar die samen een complete maaltijd vormen.

Bij de niet-vegetarische workshops zorg ik steeds voor een evenwicht tussen vlees, vis- en groentegerechten. Zijn er mensen allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het tijdig, ik hou er zeker rekening mee.

Alle recepten krijg je na de workshop mee naar huis, zodat je er thuis zelf mee aan de slag kan.

Dishcover teambuilding kookworkshop
Ik begeleid deze teambuilding kookworkshops voor groepen tot 22 personen.

Referenties

Deze bedrijven genoten al van een teambuilding kookworkshop bij Dishcover: KBC, KU Leuven, Stad Leuven, OCMW Leuven, Daikin Europe, Icelandair, Thuiszorg Leuven, Markant, Telenet, Cardoen, Lidl, S-Plus, Kodak, Punch Powertrain, Bank van Breda, BNP Paribas Fortis, Cochlear, Abbott,…

Wanneer mag ik jullie team verwachten voor een kookworkshop?

Zin om heerlijk samen te koken?

Bel me, schrijf me.

Teambuilding Koreaans koken