Komt dat proeven!
Voor Vormingplus Oost-Brabant begeleidde ik de voorbije weken een 3-delige kookreeks rond ‘Koken met lekkers uit de streek van Scherpenheuvel’. Drie weken lang kookten we een 5-gangen menu bij elkaar met Hagelandse streekproducten in de hoofdrol.
De reacties van de deelnemers waren unaniem positief.
‘Ik heb leuke/lekkere producten uit eigen streek leren kennen.’
‘Goede producten. Lekkere gerechten.’
‘Gevarieerde recepten en ingrediënten.’
‘Ik leerde vele nieuwe dingen kennen.’
‘Alle gerechten waren voor iedereen goed te bereiden.’
Doen onderstaande foto’s je al watertanden? Dan wil ik jullie allemaal warm maken voor de workshop ‘Koken met Hagelandse streekproducten’ die gepland staat op vrijdagavond 20/05/2016.
Kookworkshop ‘Koken met Hagelandse streekproducten’
Tijdens deze kookworkshop ga je op culinaire ontdekkingstocht door het Hageland. We kokkerellen met lekkers van Vlaams-Brabantse bodem en je leert onze lokale producten beter kennen. We maken een heerlijk menu en in elk gerechtje verwerken we een typisch streekproduct. Wat dacht je van een dessertje met perenadvocaat, een risotto met Aarschotse bruine of een gourmetsalade met abdijkaas uit Averbode? En natuurlijk nippen we ook van een lokaal wijntje of een streekbier. Veel inspiratie om aan de slag te gaan met ingrediënten van bij ons.
Waar? Wijgmaal
Wanneer? vrijdag 20/05/2016 van 19u. tot 22u.
Prijs? 55 EUR per persoon inclusief receptenbundel en een heerlijk menu waarbij we in elk gerechtje een typisch streekproduct verwerken.
Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor moederdag?
Wil je eens iets plezants doen op een vrijdagavond?
Wil je komen proeven van al het lekkers dat het Hageland te bieden heeft?
Wil je nieuwe mensen leren kennen en samen kokkerellen?
Schrijf je dan nu in voor de kookworkshop. De eerste 10 inschrijvers krijgen GRATIS het Straffe Streek boek van Jeroen De Pauw mee naar huis.