5 jaar Dishcover. Een eigen kookstudio. 2


5 jaar Dishcover!

Terwijl ik dit neerschrijf, kijk ik glimlachend terug op de voorbije 5 jaar. Wat een zot verhaal. Vijf jaar lang al, dat ik met volle goesting en gepassioneerd mag bezig zijn met wat ik het liefste doe: heerlijk samen koken. Niets leuker dan een groep mensen enthousiast maken en ze “goesting” doen krijgen om thuis aan de slag te gaan met wat ze geleerd hebben.
Dé ideale manier om mijn kennis bij te schaven en deze te delen met mensen die ook graag koken en bakken.

Toegegeven, het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Een eigen zaak uitbouwen, dat is hard werken, elk moment van de dag (en soms ook van de nacht).

Maar na een workshop ga ik altijd goed gezind naar huis.

Een eigen kookstudio.

Vorige verjaardagen vierde ik met een taart, slingers en ook al met een nieuwe website. Maar deze verjaardag is helemaal speciaal, omdat ik jullie eindelijk kan vertellen waarmee ik al maanden, achter de schermen, bezig ben.

Gedroomd.

Gewikt en gewogen.

Gedaan!

Heel binnenkort mag ik jullie verwelkomen in mijn eigen kookstudio. Dé kroon op het harde werk.
Kookstudio DishcoverMijn eigen kookstudio!? Hoe zot is dat? Een gezellige plek, met een volledig uitgeruste keuken met alles erop en eraan.

Nu wordt er nog volop gewerkt aan de aanpassing en de inrichting van de ruimte.
Kookstudio Dishcover - elektriciteitBinnen een 2-tal maanden zou alles klaar moeten zijn. Natuurlijk ga ik jullie tijdens de werkzaamheden zo nu en dan eens laten binnen piepen.
Kookstudio Dishcover - waterleiding

Dishcover 2.0

Mijn kookstudio is gelegen aan de ring van Leuven, Tervuursesteenweg 3C/Heverlee.
Ik zal er mijn bestaande, culinaire activiteiten verder ontplooien: het organiseren van kookdemo’s, kookworkshops, teambuilding kookactiviteiten, kookactiviteiten voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, familiefeesten, kookclubs,…
En dit voor groepen tot 24 personen.

Verder zal dit kookatelier ook geschikt zijn voor het geven van productpresentaties, opnames, producttesten, allerhande projecten die te maken hebben met voeding, koken en eten.

Dus plan je binnenkort een vrijgezellenfeestje, een verjaardag, een vrienden-onder-onsje of een teambuildingactiviteit ? Dan mag je me nu al contacteren.

Heb je een kookclubje en ben je op zoek naar een op-en-top kooklocatie? Bel me, schrijf me.

Wil je gewoon heerlijk samen koken? Maak je keuze uit het aanbod van kookworkshops die nu op de kalender staan.

Heel graag tot ziens. En op naar 10 jaar Dishcover!

Liefs,

Ingrid


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “5 jaar Dishcover. Een eigen kookstudio.