Waan je in de straten van Vietnam
De Vietnamese keuken is een lekkere en gezonde keuken.
Een typische Vietnamese maaltijd bestaat altijd uit een kom rijst of noedels gemaakt van ra-ra-ra, rijst ja.
Hierbij komt een beetje vis, vlees of kip, heel veel groenten en een portie verse kruiden.
Veel gebruikte smaakmakers in de Vietnamese keuken zijn lente-uitjes, koriander, munt, citroengras, gember en look.

Onmisbaar is de vissaus, het zout van de Vietnamese keuken.
Alle smaken zijn in balans. Er is een evenwicht tussen krokante en zachte, warme en koude, pittig gekruide en mildere gerechten.
Proef je mee van culinair Vietnam? Waan je in de straten van Vietnam terwijl je een hap neemt van knapperige Vietnamese nem.

Of terwijl je slurpt van een té lekker noedelsoepje Pho Bo of Pho Ga. Ontdek dit en zoveel meer tijdens deze workshop.

Check de kalender van de open kookworkshops en schrijf je in voor je favoriete workshop.